Occasions in Scheemda

Voor occasions in Scheemda, nog geen 5 kilometer van Winschoten, bent u bij Motoren revisie Artur aan het juiste adres. In Scheemda, heeft Motorenrevisie Artur een selectief assortiment occasions te koop. De occasions zijn van de gemiddelde prijsklasse, u kunt dus denken aan merken als Volkswagen, Seat en af en toe een aantal leuke BMW’s of Audi’s.

Van oorsprong is Motorenrevisie Artur een garage voor het reviseren van motoren en andere auto onderdelen. Deze kennis passen wij toe om onze occasions in top staat te verkopen. Bij ons wordt iedere auto grondig geïnspecteerd en waar nodig gerepareerd zodat u altijd wegrijd met een auto die veilig en bovenal goed is.

Waarom een auto kopen bij Motorenrevisie Artur?

  • Altijd uitgebreid geïnspecteerd
  • Wij zijn monteurs, geen sluwe verkopers
  • Kilometer historie is altijd gecheckt
  • De beste prijs/ kwaliteit verhouding
  • Standaard 3 maanden garantie op de draaiende gedeeltes van de motor, uitgebreide garantie mogelijk indien schriftelijk overeengekomen.

 

Motorenrevisie Artur RDW erkend

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn is Motorenrevisie Artur RDW erkend. Wij hebben een RDW-erkenning voor het handerlaarskenteken en de bevoegdheid om auto’s tenaamstellen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken tijden een proefrit en kunt u bij aankoop gewoon bij ons op kantoor de auto op uw naam laten zetten.

rdw-erkend

Meest bekeken occasions: